Tereyağlı Yumurta Nasıl Pişirilir?

Sahanda tereyağlı yumurta yapmak için,az sıvıyağ koyup sonra tereyağ ekliyorsunuz,böylelikle tereyağ yanmamış olur,yumurtanın tadına da vurmaz.
Bir ikinci konu,artık kuş gribi yakamızı bırakmaz oldu,işi garantiye almak için yumurtamızı iyice pişirmek zorundayız.Karıştırabiliriz yada karıştırmadan dağıtarak pişirebiliriz.İki şekli de beğenmiyorsak kapak kapatarak pişirmek zorundayız,yüksek ısı,kuş gribinin oluşmasına engel oluyormu.
Üçüncü bir konu,et,tavuk,yumurta gibi yiyecekler beklediği zaman mikroorganizmaların çabuk ürediği yerlerdir,ya pişer pişmez yemeli ya da hemen yenmeyecekse pişirilmemelidir.

İlgili Makaleler

Kavala Kurabiye

Bu güzel tarif,ev atölyesinden,denenmiş ve beğenilmiş bir tarif,aynen yayınlıyorum,tavsiye edebilirim.Yapanların ellerine sağlık,sevgilerimle… Malzemeler Yapılışı Bademi yağsız tavaya koyup 2 dakika orta ateşte kavuruyoruz. Sonra üzerine…

Midye Börek

1 adet yufkadan 4 tane çıkıyor.Sosyete mantısı böreğini gül böreğinden yapıyordum,artık bu şekilde yapıyorum.Hem çıtır,hem daha fazla içli hem daha lezzetli oluyor. Peynir ve maydonoz…

Cevaplar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir